JOASH

BIOGRAFIE (lang)

JOASH is een uit Utrecht afkomstige artiest die alledaagse gebeurtenissen weet te verpakken in akoestische soft pop, waarbij hij gebruikmaakt van metaforische teksten en melodieuze gitaarpartijen met een pop-achtige vibe. 

Op zijn 12e kreeg hij gitaarles en begon en werd hij geïnspireerd door artiesten als John Mayer, Ed Sheeran en Douwe Bob,. JOASH put energie uit doordachte songteksten en zijn muziek combineert het genre Americana en singer-songwriter met een vleugje country en blues, wat resulteert in een gevarieerd, maar pop-georiënteerd repertoire.

JOASH is iemand die voortdurend de grenzen opzoekt met de hoop deze steeds te kunnen verleggen. Dit gaat gepaard met zowel successen en geluk, als tegenslagen en twijfels. Deze elementen vormen de kern van zijn persoonlijkheid en komen juist daarom naar voren in zijn muziek. 

Zijn muziek weerspiegelt de rijkdom aan ervaringen die het leven te bieden heeft, en neemt je mee op een emotionele reis vol herkenning en introspectie. Met zijn diepgaande teksten weet JOASH de essentie van het mens-zijn te vangen en drukt hij zijn stempel op het gebied van akoestische popmuziek.

BIOGRAFIE (kort)

JOASH, afkomstig uit Utrecht, is een singer-songwriter die alledaagse gebeurtenissen omhult in akoestische soft pop. Geïnspireerd door John Mayer, Ed Sheeran en Douwe Bob, gebruikt hij metaforische teksten en melodieuze gitaarpartijen met een pop-achtige sfeer.

 JOASH zoekt voortdurend grenzen op en put energie uit doordachte songteksten. Zijn muziek combineert Americana, singer-songwriter en een vleugje country en blues. Het weerspiegelt de rijkdom aan levenservaringen en neemt luisteraars mee op een emotionele reis vol herkenning en introspectie. JOASH vangt de essentie van het mens-zijn met diepgaande teksten en maakt zijn stempel in de wereld van akoestische popmuziek.

foto's

recensies

Openingsnummer ‘Light behind our eye’ is diep en breekbaar, en het daaropvolgende ‘Different directions’ bezingt een moment van bezinning, waarbij kalmpjes geklapt mag worden. De artiest mist bij ‘Made to be alone’ niet de ironie van het nummer ten gehore brengen voor een groot publiek. Even inspelen van de pedalen en dan is het tijd voor de finale, een lied met echo’s van eigen spel en tegenzang van de toeschouwers die warempel werkt. – 3voor12 Leiden

 

Video's

Agenda

Contact

Presskit & rider

  • Email: info@joash.nl
  • TEL: 0611202721

Foto’s door: Edoland en Jana

Scroll to top